Dobrodošli u Yuborex

20 godina sa Vama

O nama

yuborexPreduzeće YUBOREX d.o.o. je osnovano 1997. god. u Beogradu. Većinski vlasnik je firma BOREX s.r.o. Prag, ČR, koji je osnovan 1994. god. te stoga letos slavimo 20 godina poslovanja.

Od samog početka obe firme se specijalizuju za promet robe široke potrošnje i sitnog inventara, najpoznatijih Čeških i Slovačkih proizvođača predmeta od kristala, porcelana, pribora za jelo i ostalih proizvoda za stolovanje i ukrašavanje enterijera za domaćinstvo i HoReCa korisnike.
Pored toga, bavimo se prometom i izlagačkom delatnošću u sferi ART I DIZAJN predmeta od porcelana i stakla, u svetu poznatih Čeških i Slovačkih umetnika.

BOREX, Prag je godinama bio isporučilac luksuznih servisa i raznih setova od porcelana, stakla, kristala, pribora i stolnjaka poznatim kupcima iz Srbije, Crne Gore i BIH.
YUBOREX, Beograd je bio, a i sad je, zastupnik i distributer na veliko najpoznatijih proizvođača stakla, kristala, pribora i porcelana iz Češke i Slovačke Republike.

 

Raspolažemo izložbenim prostorom kućnog i ugostiteljskog programa, kao i galerijom MIRABO za umetničko i dizajn staklo i porcelan.

Na lageru imamo izabrani program kućnog i ugostiteljskog stakla, porcelana i pribora za jelo za prodaju na malo, kao i veleprodaju.

 

Copyright © 2015 Yuborex. All Rights Reserved.