Art&Design

Staklo

Studio Miracle

Studio MIRACLE se predstavlja isključivo ličnom ručnom dekoracijom stakla čiji je dizajn baziran na aplikaciji metala u kombinaciji sa bojenim poljima staklenih površina. Radi se o originalnim dekorima autorke Vlaste Voborinove čija je kombinovana tehnologija izrade zaštićena patentom, čime se dobija jedinstven art glass. Da se radi o visokoestetskom, upotrebnom i majstorskom nivou dokaz su nekoliko evropskih i čeških nagrada za dizajn.

 

Evans atelje

EVANS atelje je studio za izradu umetničkom i dizajn stakla: vaze, činije, tacne, svećnjaci, tanjiri i ostali stakleni objekti primenjene umetnosti. Svi proizvodi su ručno izrađeni i signirani od strane umetnika.

 

SVOBODA

 

PRINC

 

BOMMA HI-TECH CRYSTAL

BOMMA-Catalogue-2014-1

Projekat dizajn stakla BOMMA proizilazi iz ideje tradicionalnog staklarskog zanata uz korišćenje najmodernijih tehnologija razvijanih u saradnji sa firmom BOHEMA MACHIN S.R.O. Kristalna kolekcija pod brendom BOMMA je proizvod saradnje sa istaknutim češkim umetnicima stakla. Kompletni stoni dodaci su pogodni za svakodnevnu upotrebu, tako i za posebne događaje.

Katalog (PDF)

Copyright © 2015 Yuborex. All Rights Reserved.